Attentiv, uw persoonlijk financieel adviseur

Attentiv – Slaets V.O.F. is een financieel advieskantoor dat bestaat sinds 1 september 2001. U kunt bij ons terecht voor advies en bemiddeling op het gebied van hypotheken, verzekeringen en banksparen. Onze manier van werken is gericht op persoonlijk contact met de klant. Hiervoor komen we bij u thuis of kunt u terecht op ons kantoor.

Meer informatie over onze dienstverlening, werkwijze en beloning vindt u op deze website. Via onderstaande links kunt u onze documenten downloaden:

Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen.

Wij zijn Rob en Ton Slaets

Geboren en getogen in Beek en Donk. Onze vader heeft 31 jaar als verzekeringsconsulent van AMEV gewerkt. Daardoor zijn mijn broer en ik als het ware met het verzekeringsvak opgegroeid. We hebben beiden een HEAO opleiding afgerond. Daarna heeft Ton vier jaar in de uitzendbranche gewerkt en Rob is bij een bank gaan werken.

In 2001 zijn we gestart met Attentiv en heeft vader zijn klantenkring aan ons overgedragen. Sinds die tijd hebben we ons verder ontwikkeld in de financiële branche. Zo hebben we diverse vakopleidingen gevolgd en zijn we sinds januari 2004 Erkend Hypotheek Adviseur. We zijn thuis in alle disciplines van het vak, met name hypotheken, verzekeringen en banksparen.

U kunt van ons persoonlijke en deskundige bemiddeling verwachten, bij u thuis of bij ons op kantoor.